NYHETSBREV

Kan du vara i känslan?

Du har säkert hört om att vara i FLOW – ett tillstånd där allt bara går av sig självt, otroligt bra och med en skön känsla eller tillstånd. Du är alltid i ett tillstånd som bestäms av dina grundkänslor. Din kropp uttrycker dina medvetna och omedvetna känslor hela tiden.

De känslorna som du utvecklade dina första tre år innan språket och tankarna kom in i bilden. Det är alltså känslorna som kommer först och sedan sorteras de upp i frontalloben och blir till något du förstår, en tanke. Många tror att tankarna kommer först men så är det inte. Ett liv utan känslor skapar inga upplevelser som baseras på känslorna. Är du bra på att känna dina känslor?

Att vara i känslan och känna in känslan gör att du kommer känna igen den varje gång den kommer och du förstår också att känslan avtar, går över. Du kan säga till dig själv – den kommer att förändras. Var kvar i den.

Detta att känna igen sina känslor och förstå dem bättre gör att du kan reglera dem bättre och det ger dig en stor härlig känsla av att ha kontroll och mera bara kunna vara. Du behöver inte massa tekniker, verktyg för att bli av med den. Låt den vara kvar och känn in den. Kan du bli ett med den så har du kommit långt i din utveckling. Som barn kunde vi vara i våra känslor fullt ut.

Är du intresserad av att träna detta att vara mera närvarande i det som sker just nu och vara vittnet till dina känslor utan att värdera eller försöka bli av med den och då känna lugnet och stillheten inom dig.

Har en kurs i detta 12 och 13/2. Vi blir som det rekommenderas max 8 så först till kvarn råder. Länk till kurs – TRYCK HÄR!

Med vetna hälsningar
Gunnar

Ett oreflekterat liv är inte värt att leva
Sokrates

Här finns mer att utforska

Utbildningar

Coachutbildning 2022-2023 (Certifiering)

Välkommen till en coachutbildning som går på djupet Här kommer mer spännande och mera specifik information kring att bli certifierad helhetscoach.   Du kommer mellan oktober

Läs mer »
Nyhetsbrev

Sommar, sommar, sommar

En härlig låt som väcker minnen och solsken. Musik och lek, väcker känslor och det räcker med en ton för att du skall känna igen

Läs mer »