Utbildningar

Mindfullness – I stillheten växer du!

När jag var på en retreat, så fick jag en nyckelring med texten – i stillheten växer du. Jag tror väldigt mycket på att få mera stillhet i sinnet och inte minst nu i dessa tider för att kunna reflektera, lyssna och förädla kvaliteter. Erbjuder dig en två dagars kurs i medveten närvaro – mindfulness.

Mindfulness är en metod som utvecklar din uppmärksamhet, medvetenhet och förmåga att vara i nuet. Forskning visar att regelbunden mindfulness träning bland annat ger ökad koncentrationsförmåga, bättre sömn och minskad stress.

Jag skall integrera min kunskap inom flera områden så att du verkligen ser hur du kan träna i vardagen.

Kursinnehåll

  • Praktiska meditationsövningar: kroppscanning, sittande meditation, andningsövningar och medvetna rörelser.
  • Mindfulness-attityder, hjärnan och mindfulness, hur tankar och känslor påverkar oss och hur vi kan ändra på dem och förstår våra beteenden.
  • Hur du får bättre sömn, bättre självkänsla och mindre stress i ditt liv.
  • Hur din hjärna utvecklas av mindfulness

Var? Maria kyrkan på Sturevägen 3 i Järfälla.

När? 19 och 20/3 mellan 09.00 – 16.30

Pris? 1895 kr, förmiddagsfika, lunch, eftermiddagsfika, dokumentation och intyg ingår samt överraskning.

Gunnar Karlin heter jag som håller i kursen och praktiserat medveten närvaro i många år och arbetat med ett åtta veckors program med olika grupper bland annat de med depressioner.

Följer givetvis FMR strikt, och blir max åtta deltagare. Så först till kvarn. Anmäl dig genom att maila, ringa eller swisha kursavgiften på 0760 48 22 76.

Här finns mer att utforska

Utbildningar

Coachutbildning 2022-2023 (Certifiering)

Välkommen till en coachutbildning som går på djupet Här kommer mer spännande och mera specifik information kring att bli certifierad helhetscoach.   Du kommer mellan oktober

Läs mer »
Nyhetsbrev

Sommar, sommar, sommar

En härlig låt som väcker minnen och solsken. Musik och lek, väcker känslor och det räcker med en ton för att du skall känna igen

Läs mer »