BLOGGEN

God fortsättning på 2020

Hoppas du haft en fin och god jul med mycket glädje, skratt och reflektion. Att summera 2019 vad som varit utvecklande, givande, betydelsefullt för dig och vad du lärt dig tror jag är en viktig reflektion att göra. Fortsätt sedan med att fundera över vad du vill säga vid 2020 slut. Vad har du varit stolt över, vilka chansningar har du gjort, om du valde en boktitel över året, hur skulle den titeln lyda, vad har du varit tacksam över och vilka händelser kommer du komma ihåg. 

Vi behöver stanna upp oftare, mera ofta och kort än länge och sällan tror jag. I reflektionen över livets förgänglighet tror jag att vi värdesätter och är mera tacksamma för just livet. Vi inser ju mer medvetna vi blir, vilket brukar hänga ihop med åldern, att relationerna och hälsan är två väldigt viktiga delar i vårt liv. Den tredje delen finns alltid med som en grundpelare och är själva meningen med allt. 

Hur vill du skapa, forma 2020? Vad skall du fokusera på om du skulle välja tre delar och vilken kommer först på fokuslistan? 

Reflektera gärna över detta och tänk ofta på dina fokusområden så att de får uppta ditt sinne och bli lättare och naturligare att leva. 

God fortsättning önskar
Gunnar 

Här finns mer att utforska

Utbildningar

Coachutbildning 2022-2023 (Certifiering)

Välkommen till en coachutbildning som går på djupet Här kommer mer spännande och mera specifik information kring att bli certifierad helhetscoach.   Du kommer mellan oktober

Läs mer »
Nyhetsbrev

Sommar, sommar, sommar

En härlig låt som väcker minnen och solsken. Musik och lek, väcker känslor och det räcker med en ton för att du skall känna igen

Läs mer »