BLOGGEN

Din Helhetscoach 2.0

Äntligen har Gunnar skaffat mobil och skall kasta sig ut, som Sonja Aldén sjunger. Det skall bli oerhört spännande, kul och intressant att se vilka nya dörrar som kommer att öppnas. Hoppas du gillar min nya hemsida. Du kommer se mig med filmer, Facebook, poddar och bloggar – varmt välkommen. 

Jag vill vara ett komplement till det som finns ute på marknaden, där man fokuserar på nuläget, framåt och tankens kraft. Vill lägga till känslornas betydelse och att vi är vår historia, våra minnen, vilka är av största vikt då vi vill förstå våra beteenden på djupet och skall ta ut kursen för framtiden. 

Med vetna hälsningar, Gunnar Karlin

Här finns mer att utforska

Nyhetsbrev

Det känns rätt!

Lyssna till din magkänsla, har du säkert hört och prövat själv. Det sitter många nerver i magen och vi producerar mycket serotonin från magen. Det

Läs mer »
Nyhetsbrev

Blir du förstådd?

Vi människor, det mest sociala djuret på jorden, umgås med vänner, barn, kollegor, möter många andra, interagerar, kommunicerar, tolkar och agerar. Blir du förstådd, och förstår

Läs mer »