BLOGGEN

Din Helhetscoach 2.0

Äntligen har Gunnar skaffat mobil och skall kasta sig ut, som Sonja Aldén sjunger. Det skall bli oerhört spännande, kul och intressant att se vilka nya dörrar som kommer att öppnas. Hoppas du gillar min nya hemsida. Du kommer se mig med filmer, Facebook, poddar och bloggar – varmt välkommen. 

Jag vill vara ett komplement till det som finns ute på marknaden, där man fokuserar på nuläget, framåt och tankens kraft. Vill lägga till känslornas betydelse och att vi är vår historia, våra minnen, vilka är av största vikt då vi vill förstå våra beteenden på djupet och skall ta ut kursen för framtiden. 

Med vetna hälsningar, Gunnar Karlin

Här finns mer att utforska

Utbildningar

Coachutbildning 2022-2023 (Certifiering)

Välkommen till en coachutbildning som går på djupet Här kommer mer spännande och mera specifik information kring att bli certifierad helhetscoach.   Du kommer mellan oktober

Läs mer »
Nyhetsbrev

Sommar, sommar, sommar

En härlig låt som väcker minnen och solsken. Musik och lek, väcker känslor och det räcker med en ton för att du skall känna igen

Läs mer »