Utbildningar

Utbildning – Ledare för framtiden

Här på Din Helhetscoach skapar vi framtidens ledare. Med kunskap om hur hjärnan fungerar, om hur de sociala och de kulturella sammanhangen formar oss får du lära dig kompetenser som är nödvändiga men ännu bara finns hos de ledare som ligger i framkant.

Att motivera, effektivisera och skapa arbetsglädje leder till att personal mår, trivs och presterar bättre. Men för att det ska ske krävs ett nytt ledarskap som bygger på att vi förstår människors beteende på en djupare nivå.

Det medvetna relationsledarskapet – MRL
Under den här utbildningen får du lära dig det som är det viktigaste med ledarskap – MRL, det medvetna relationsledarskapet som utgår från dagens hjärnforskning. Vi går ett steg djupare än traditionella ledarskapsutbildningar. Du får verktyg som utgår från ledare, coach och terapeuts kompetens.

Det finns gott om ledarskapsutbildningar på marknaden, men ingen som den här. Vi utgår från din position och erfarenhet som chef och sen går vi framåt.
Det här är inte en ledarskapsutbildning där du får lära dig sätta verksamhetsmål och

Det handlar ofta om att få motiverad personal, ha sunda värderingar som ligger i linje med företagets vision och att man uppnår verksamhetsmålen.
Man har sedan en tid insett värdet av att ha ett coachande förhållningssätt där fokus är viktigt, att lyssna, delegera och få personalen att växa och utvecklas.

Det vi vill införa med siktet mot framtiden är att förstå det som ligger under beteenden och bakom tankarna. Nu pratar vi om en större helhet och ett djup som inte finns i ledarskapet …ännu.

Vill erbjuda en utbildning som handlar om:
Anknytning och våra inlärda mönster, som vi lever både medvetet och omedvetet.
Att på ett enkelt, effektivt och elegant sätt lära oss våra egna inlärda mönster, scheman och se och förstå andras.
Hur vi med dessa kunskaper kan leve mera närvarande och ha ett mera coachande ledarskap med fokus på det konstruktiva, lösningsfokuserade och se möjligheter.

Efter denna kurs har du genom profiler som håller fått en mycket större självkännedom om vem du är på djupet. Det kan göra ont, vilket vi hoppas eftersom det vanligtvis leder till djupare insikter. Du kommer genom att vi rollspelar känna igen och nu förstå beteenden och vad som ligger bakom. När vi förstår kan vi behålla lugnet, tryggheten och fokus samt vara en närvarande ledare och fatta de rätta besluten.

Vi vill att du ska lyckas i din nya roll som ledare!
Är du ny som chef eller har ni tuffa utmaningar på företaget?
Det är dock mycket som förändras när man tar sig ann rollen som ledare. Kraven blir bara högre och högre och din relation till medarbetarna förändras. Det blir allt viktigare att förstå hur vi som människor fungerar för att kunna leda sina kollegor genom stress och hög arbetsbelastning och kanske konflikter på företaget.

 

KursnamnLedare för framtiden
Längd5 x 2 dagar
Kostnad5000kr per dag

 

Kursen i korthet

Att motivera, effektivisera och skapa arbetsglädje leder till att personal mår, trivs och presterar bättre. Men för att det ska ske krävs ett nytt ledarskap som bygger på att vi förstår människors beteende på en djupare nivå.

Skräddarsydd kurs

Denna kurs kan även skräddarsys efter behov och hållas på plats ute hos företag eller andra organisationer. För mer information, kontakta info@senmo.se.

 

Här finns mer att utforska

Utbildningar

Coachutbildning 2022-2023 (Certifiering)

Välkommen till en coachutbildning som går på djupet Här kommer mer spännande och mera specifik information kring att bli certifierad helhetscoach.   Du kommer mellan oktober

Läs mer »
Nyhetsbrev

Sommar, sommar, sommar

En härlig låt som väcker minnen och solsken. Musik och lek, väcker känslor och det räcker med en ton för att du skall känna igen

Läs mer »