Coaching

Coaching på djupet

Jag arbetar utifrån dina behov och det du önskar och längtar efter. Jag arbetar med ett upplägg av fem träffar som är mellan 1 – 1,5 timme. Det skall kännas bra för oss båda och därför låter jag inte tiden styra alltför mycket. Vi stämmer av kontinuerligt så att du upplever att du gör framsteg och hela tiden närmar dig ditt mål med de ”rätta” nycklarna. 

Jag är väldigt handlingsinriktad, pragmatisk och tror så oerhört på dina inneboende resurser och det gäller både som coach och praktiserande kognitiv beteende och schema terapeut. Jag vill bli nyttjad och ser själv till att inte bli utnyttjad.

Det ingår artiklar, lån av böcker, mailkontakt, telefonavstämning. Jag går in helt i det jag gör och är tacksam för att jag får ta del av dina erfarenheter och utmaningar samt vara med din resa in i framtiden.

Här finns mer att utforska

Nyhetsbrev

Det känns rätt!

Lyssna till din magkänsla, har du säkert hört och prövat själv. Det sitter många nerver i magen och vi producerar mycket serotonin från magen. Det

Läs mer »
Nyhetsbrev

Blir du förstådd?

Vi människor, det mest sociala djuret på jorden, umgås med vänner, barn, kollegor, möter många andra, interagerar, kommunicerar, tolkar och agerar. Blir du förstådd, och förstår

Läs mer »