Föreläsningar

Mental styrketräning

Vi behöver alla träna och utveckla vår mentala kapacitet för att må och fungera bättre och då inte minst i vårt högt uppskruvade tempo och alla krav.

Jag vill lära dig vad mental träning är, hur du tränar och vilka effekter du kan förvänta dig av det.

Det är otroligt kraftfullt och du kan förvänta dig fantastiska resultat på kort tid. Jag har hjälpt massor av människor inom idrotten, vanliga dödliga och inom näringslivet. Nu senast ett hockeylag, se kommentaren nedan. Är licenserad mental tränare och startade den mentala riksorganisationen tillsammans med Olof Röhlander under Lars-Eric Uneståhls inrådan (han som är den mentala träningens fader) och några av hans lärjungar.

  • Du får lära dig hur du snabbt kan slappna av och försätta dig i rätt sinnestillstånd.
  • Hur du programmerar dig själv med målbilder som styr dig på ett omedvetet plan
  • Hur du blir av med massa onödiga spänningar, återhämtar dig snabbare och slipper bränna ut dig.

Jag heter Gunnar Karlin och är licenserad mental tränare och har tränat mentalt i över två decennier!!!

Låt mig få komma till dig/er och förmedla den mentala träningen med både teori och praktik – du skall få uppleva det på plats så att din motivation slår i taket.

Mentala hälsningar 

Gunnar

Här finns mer att utforska

Nyhetsbrev

Det känns rätt!

Lyssna till din magkänsla, har du säkert hört och prövat själv. Det sitter många nerver i magen och vi producerar mycket serotonin från magen. Det

Läs mer »
Nyhetsbrev

Blir du förstådd?

Vi människor, det mest sociala djuret på jorden, umgås med vänner, barn, kollegor, möter många andra, interagerar, kommunicerar, tolkar och agerar. Blir du förstådd, och förstår

Läs mer »