Föreläsningar

Bli ännu proffsigare som förälder för dina barn!

Vill du förstå dina barns utveckling och hur du skall hjälpa dem till att bli riktigt trygga, ha kvar sin nyfikenhet, lära sig samarbete och sedan bli självständiga och ansvarstagande människor i en värld med stora utmaningar? Misstänkte att du svarar ja på den frågan.

Du har nu chansen att lyssna på mig då jag pratar om den senaste forskningen som inte kommit till Sverige ännu om den otroligt viktiga anknytningen och de mönster som grundläggs i ditt barns tidiga uppväxt. Lägger du fina mönster så kommer ditt barn att må och fungera bra och slipper säkert ett besök hos psykologen eller till BUP och kommer att bli en tryggare människa som lever livet med de inneboende resurserna som finns inom henne.

Här finns mer att utforska

Nyhetsbrev

Det känns rätt!

Lyssna till din magkänsla, har du säkert hört och prövat själv. Det sitter många nerver i magen och vi producerar mycket serotonin från magen. Det

Läs mer »
Nyhetsbrev

Blir du förstådd?

Vi människor, det mest sociala djuret på jorden, umgås med vänner, barn, kollegor, möter många andra, interagerar, kommunicerar, tolkar och agerar. Blir du förstådd, och förstår

Läs mer »