Föreläsningar

Mental Träning + Coaching

Mental träning + Coaching = otroligt kraftfullt exponentiell utveckling

Denna föreläsning ger dig otroligt kraftfulla förändringsverktyg som du inte trodde fanns. Vi lever i en tid där vi behöver något som verkligen fungerar på riktigt och som är hållbart i längden.

Ta ett steg och upprepa det 30 gånger och du har kommit 30meter framåt. Det kallas för en linjär utveckling. Ta ett steg som du sedan dubblerar för varje gång och du kommer efter 30 sådana steg ha kommit en 1000 000 meter framåt. Det kallas för exponentiell utveckling. Mental träning och coaching kan ge dig just den utvecklingen.

Mental träning är ett måste inom idrottsvärlden och har nu även börjat komma in på flera områden och då inte minst näringslivet. Vi behöver bygga upp vår motståndskraft mot det oförutsedda och för att resa oss upp efter en motgång. Du har så stor potential inom dig som bara ligger inom dig och väntar på möjligheten att få börja utvecklas.

Att sedan lägga till ett coachande förhållningssätt ger en synergieffekt som kommer att utveckla dig och ge dig ett försprång mot andra som du inte trodde kunde vara möjligt. Du kommer nu att ta vara på dina inre resurser för att inte bara stärka dig själv utan även till att stärka andra i din omgivning.

Detta leder till en inre trygghet och kunskap som du kan förmedla till andra och till att vi får högre kompetens bland tränare, föräldrar, ledare, lärare och som leder till en bättre värld där vi mår och fungerar bättre.

Här finns mer att utforska

Nyhetsbrev

Det känns rätt!

Lyssna till din magkänsla, har du säkert hört och prövat själv. Det sitter många nerver i magen och vi producerar mycket serotonin från magen. Det

Läs mer »
Nyhetsbrev

Blir du förstådd?

Vi människor, det mest sociala djuret på jorden, umgås med vänner, barn, kollegor, möter många andra, interagerar, kommunicerar, tolkar och agerar. Blir du förstådd, och förstår

Läs mer »