NYHETSBREV

Sommar, sommar, sommar

En härlig låt som väcker minnen och solsken. Musik och lek, väcker känslor och det räcker med en ton för att du skall känna igen minnesvärda låtar för dig. Känslorna kommer snabbt. Känn in dem, dana med dem och njut.  Semestern står bakom knuten och väntar liksom hängmattan och en god bok samt att umgås med nära och kära.

Vilan är så viktig för just återhämtningen som vi alla behöver för att kroppen och sinnet skall få växa och utvecklas. Vi behöver ladda våra batterier.

Till hösten kommer jag avsluta den nuvarande certifieringsutbildningen med ett härligt gäng och starta upp en ny. Håll koll på hemsidan. Kommer att lägga ut en utbildningsfilm där jag coachar och terapiar i skarpt läge. Filmen innehåller massor av intressanta moduler som knyter an till samtalen. Jag kommer att starta ett coachforum för de som gått kurser för mig eller har liknande utbildningar och inte minst intresse för personlig utveckling, ledarskap och coaching.

Nu arbetar jag två veckor till och det gör säkert många av er också, sedan blir det mera av vila och återhämtning.

Ha nu en riktigt härlig sommar och jag önskar att du får det du behöver.

Med vetna häslningar
Gunnar

Ps Sokrates hälsar också men har redan gått på sommarlov Ds

Här finns mer att utforska

Nyhetsbrev

Sommar, sommar, sommar

En härlig låt som väcker minnen och solsken. Musik och lek, väcker känslor och det räcker med en ton för att du skall känna igen

Läs mer »
Nyhetsbrev

Behöver du repetera?

Repetition – kunskapens moder, ett uttryck du säkert hört. Övning ger färdighet, 10 000 timmar är andra uttryck du hört. Har du även hört GRIT –

Läs mer »