NYHETSBREV

Att göra Annorlunda

Vad kommer du att göra annorlunda år 2020:s första månad? Jag gillar tänkandet kring att göra annorlunda. Det är inte vad jag skall göra mera utav, göra bättre, utveckla, nå för resultat – utan vad kan jag göra annorlunda. Betydelsen av kortsiktiga mål för motivationen kan inte nog understrykas eller poängteras. Ta nu inte i så du spricker, vilket är vanligt när vi känner förändringens vindar efter det nya året. Nu skall det ske ….. och så blir det tio nya förändringar. Allt på en gång. Kom ihåg måttfullhet.

Jag kommer göra annorlunda, genom att erbjuda nya kurser, som kurs i självkänsla, kurs i att säga nej, Zen och terapi, kurs för relationer, kurs för föräldrar, för att nämna några. Givetvis kommer certifieringskurs och diplom i coaching.

Du kommer snart att kunna läsa mer om dessa kurser på hemsidan www.coachforum.se

Om du skulle göra en sak annorlunda idag, vad skulle det då vara. Prova med barnets nyfikenhet och öppenhet att göra det och känn in hur det var att tänka ut något annorlunda, göra det och sedan utvärdera det. Bara att leka med tanken på att göra annorlunda producerar dopamin, och glädje, upplever jag i alla fall. Vad kan jag göra annorlunda på jobbet idag, med familjen, på gymmet, i min bil eller cykel körning, på väg till affären, med mobilen, datorn med mera – hm………

Jag önskar dig en god fortsättning på det nya året och även en hel del annorlunda

Med vetna hälsningar
Gunnar

Ett oreflekterat liv är inte värt att leva
Sokrates

Här finns mer att utforska

Utbildningar

Coachutbildning 2022-2023 (Certifiering)

Välkommen till en coachutbildning som går på djupet Här kommer mer spännande och mera specifik information kring att bli certifierad helhetscoach.   Du kommer mellan oktober

Läs mer »
Nyhetsbrev

Sommar, sommar, sommar

En härlig låt som väcker minnen och solsken. Musik och lek, väcker känslor och det räcker med en ton för att du skall känna igen

Läs mer »