NYHETSBREV

Hur fort och hur mycket kan du smälta?

Om du äter för snabbt och för mycket så vet du vad som händer. Du får säkerligen ont i magen, kanske magknip, svettningar och illamående. En del äter väldigt mycket när det är gratis och mår inte så där 100 efter. Det egendomliga är att de upprepar detta nästa gång det är gratis. Man får inte missa ett sådant tillfälle. Tänk att äta måttfullt och ta in lagom med både mat och information.

Många är rädda att missa – FOMO kanske du hört – fear of missing out. Man vill vara uppkopplad och nåbar hela tiden för yttervärlden. Det behövs inre trygghet för att bemästra FOMO och ännu mer trygghet för att inte känna rädslan överhuvudtaget.

Detta ger inte magknip som med för mycket mat. Undra hur kroppen uttrycker den rädslan – FOMO och den stressen av att ständigt vara uppkopplad och nåbar. Kroppen uttrycker känslor som du till en början kanske inte är medveten om. Ditt omedvetna är det. När vi tar in så mycket så hinner vi inte smälta det, reflektera över det och verkligen känna in vad vi verkligen känner. Matsmältningen börjar redan i munhålan och de finns de som menar att vi skall tugga varje tugga 30 gånger för att underlätta matsmältningen.

Prova nu under helgen att låta mobilen vila och umgås mera och fördjupa relationer och upplev den glädjen. Låt intrycken smälta in.

Hur skapar jag mera trygghet då tänker du kanske. Genom att bygga upp ditt självförtroende och sedan din självkänsla som det skrivits högar med böcker om.
Gå gärna in på min hemsida eller face-book och se mina filmer kring detta. Jag börjar med självförtroendet.

Vill passa på och önska dig en riktigt god midsommar med glädje och vila.
Med vetna hälsningar
Gunnar

Ett oreflekterat liv är inte värt att leva
Sokrates

Här finns mer att utforska

Utbildningar

Coachutbildning 2022-2023 (Certifiering)

Välkommen till en coachutbildning som går på djupet Här kommer mer spännande och mera specifik information kring att bli certifierad helhetscoach.   Du kommer mellan oktober

Läs mer »
Nyhetsbrev

Sommar, sommar, sommar

En härlig låt som väcker minnen och solsken. Musik och lek, väcker känslor och det räcker med en ton för att du skall känna igen

Läs mer »