NYHETSBREV

Sommarläsning

Nu när vi precis gått in i juli månad så infinner sig semestern och hängmattan med god lektyr.

Själv har jag precis inhandlat en bok skriven av Maria Gunther som är vetenskapsredaktör på Dagens nyheter och doktor i partikelfysik. Hon har skrivit boken SMART som handlar om vad vetenskapen säger om intelligens. Jag varvar den med en bok om Västmanland, dess historia och intressanta cykelturer man kan göra.

Vilken bok skall du läsa? Du kanske skall se någon film du tänkt se, lyssna till någon e–bok. Du kan ju också se tre filmer jag lagt ut på hemsidan (www.dinhelhetscoach.se) som handlar om hur du stärker ditt självförtroende och får mer självkänsla. Du får gärna, trycka gilla, om du vill. Du kanske skall läsa någon av de två summerade e – böckerna som finns på min hemsida där jag samlat många reflektionsbrev, som jag fått fin feedback på.

Jag vill med detta sommarbrev önska dig en både meningsfull och glädjefull sommar där du får skratta, göra det du tycker om och inte minst få vila och känna både lugn och balans.

Jag kommer att fortsätta min process på Facebook  där du kan se någon bild, kommentar eller minireflektion från mig. Reflektionsbreven återkommer i mitten av augusti.

Sköt nu om dig och lev medvetet
Gunnar

Sokrates instämmer och hälsar.

Här finns mer att utforska

Utbildningar

Coachutbildning 2022-2023 (Certifiering)

Välkommen till en coachutbildning som går på djupet Här kommer mer spännande och mera specifik information kring att bli certifierad helhetscoach.   Du kommer mellan oktober

Läs mer »
Nyhetsbrev

Sommar, sommar, sommar

En härlig låt som väcker minnen och solsken. Musik och lek, väcker känslor och det räcker med en ton för att du skall känna igen

Läs mer »