NYHETSBREV

Vågar du välja verklighet?

Du kanske känner till begreppet FOMO – fear of missing out – rädd för att missa något och då springer på alla bollar så att man är med i matchen. Att våga välja bort är ingen lätt konst. Det handlar om att veta vilken verklighet du vill leva i och verka för. Många frågar sig – vad vill jag med mitt liv, vilket är en viktig fråga. En annan fråga skulle kunna vara – vad lever jag för? Vad vill du åstadkomma.

För att komma fram till mera klarhet så tror jag du får välja bort så att du ser klarare och för det krävs det många gånger mod. De fina löven ramlar av sig själv och sikten blir klarare. Du får mera aktivt välja bort dina ”löv” – vanor för att se klarare.

Mod behövs för att övervinna rädslan. Rädslan är den starkaste emotionen som ofta hindrar oss i vår utveckling. För att skapa en ny verklighet behöver du ibland gå lite utanför din comfort zon och där kommer det säkert att upplevas lite svajigt och osäkert.

Att våga är att förlora sig själv lite grand, att inte våga är att förlora sig helt sa S. Kierkegaard stor dansk existentiell filosof. Vad har du vågat, gjort fast du var rädd och hur stor är din mod-muskel på en skala? Vad skulle du kunna göra för modigt redan idag och hur skulle det påverka ditt liv?

Kom ihåg att fantasin oftast är mer skrämmande än verkligheten.

Med vetna hälsningar
Gunnar

Ett outforskat liv är inte värt att leva
Sokrates

Här finns mer att utforska

Utbildningar

Coachutbildning 2022-2023 (Certifiering)

Välkommen till en coachutbildning som går på djupet Här kommer mer spännande och mera specifik information kring att bli certifierad helhetscoach.   Du kommer mellan oktober

Läs mer »
Nyhetsbrev

Sommar, sommar, sommar

En härlig låt som väcker minnen och solsken. Musik och lek, väcker känslor och det räcker med en ton för att du skall känna igen

Läs mer »