NYHETSBREV

Hur fungerar bromsarna?

Dina fungerar säkert bra. Många människor menar att det inte är så viktigt att veta varför bromsbeläggen behöver bytas. Det är bara att byta. Sedan förstår de att de bromsar för ofta eftersom de kör för fort och aggressivt. De har ett problem. De behöver förstå varför de kör som de gör och orsaken bakom det aggressiva körsättet.
 
De vill hinna med mycket, de har svårt att tids planera, de är ute i sista sund. De har en obalans och upplever stressen i form av aggressivitet, irritation och högt tempo. Nu behöver vi fundera över orsaken bakom beteendet eftersom det blivit ett problem både ekonomiskt och psykiskt.
 
Många menar att det inte behöver veta hur motorn fungerar utan det är bara att vrida om startnyckeln och gasa. Sedan när problemen uppstår blir det mera aktuellt. Vi behöver kunskap för att kunna förstå, begripa och hantera livets alla utmaningar.
 
Att finna bakom- och underliggande orsak, leder till djupare och mera beständig förståelse och förändring. Du behöver kanske inte öva tio tusen timmar för att förstå dig själv mera på en del områden, men lite tålamod och ihärdighet behövs. Ju mer jag fördjupar mig i människors och mina egna beteenden, tankar och känslor, så inser jag vilka otroliga djup det finns och mycket tack vare Gordon Neufeldt, som driver ett utvecklingsparadigm, där vi verkligen behöver förstå vår uppväxt för att förstå oss själva och varför vi beter oss som vi gör, superintressant.
 
Passa på nu i stillheten som påsken erbjuder och reflektera över din motor och hur du kan serva den. Önskar dig en intressant ny månad och glad påsk.

 
Med vetna hälsningar
Gunnar

Ett oreflekterat liv är inte värt att leva
Sokrates

Här finns mer att utforska

Utbildningar

Coachutbildning 2022-2023 (Certifiering)

Välkommen till en coachutbildning som går på djupet Här kommer mer spännande och mera specifik information kring att bli certifierad helhetscoach.   Du kommer mellan oktober

Läs mer »
Nyhetsbrev

Sommar, sommar, sommar

En härlig låt som väcker minnen och solsken. Musik och lek, väcker känslor och det räcker med en ton för att du skall känna igen

Läs mer »