NYHETSBREV

Vad behöver vi med oss i skapandet

Midsommar närmar sig och det blir halvtid, halva året har gått. Vi kanske skall ge oss själva halvårslöften och inte bara nyårslöften. Hur skall du till midsommar summera halvåret som gått och hur vill du att andra halvlek skall gå. Vad behöver vi förbättra, utveckla och skapa i oss själva. Har precis avslutat en kurs i ledarskap, föräldraskap och tränarskap som var väldigt uppskattat.

Kommer tillbaka till hösten tillsammans med andra spännande kurser som hjälper dig att skapa mera av det du vill vara. Tror att det blir mer och mer viktigt för livskvaliteten att skapa mera stillhet och lugn inom oss för att verkligen kunna se klart och förstå oss själva bättre. När vi har lugnet och stillheten då kan vi se och inse mera vad som verkligen är viktigt för oss i livet och vad vi säga vid livets slut då vi börjar summeringen över vad vi skapat. Vi har som art massor av resurser inom oss för att kunna vara konstruktiva och tyvärr även destruktiva.

Någon kan säga något sårande eller utmanande och det kan vi bära med oss hela livet. Orden och handlingen kan forma oss på djupet och vi kan älta, repetera dem ofta så att de verkligen sätter sig på hårddisken och påverkar, skapar våra sinnestillstånd till det negativa under en lång tid för att sedan många gånger försvinna ner i det omedvetna och leva där. Är vi mogna kan vi förlåta och förstå att det säger mer om den andre som säger och gör det den gör och vi kanske till och med kan ge den personen kärlek för det är faktiskt det den inte fått i tillräckligt stor dos för att mogna. Hade den fått det så hade den inte haft behov av att säga eller göra som den gjorde.

Med detta förhållningssätt både mot andra och dig själv så kan du vara mera förlåtande och accepterande och skapa ett både renare och öppnare sinne i dig själv.

Hoppas att semestern kan vara en bra start att börja skapa det du verkligen vill och som är viktigt för dig. Innan du skall skapa och odla goda relationer med andra så är det viktigt att du skapat goda relationer med dig själv. Vi blir till hela tiden och jag önskar dig lycka till med formandet av dig själv.

Sokrates har redan gått på semester och Buddha får ta hans plats.

Önskar dig en skapande semester.
Gunnar

Du är resultatet av dina handlingar

Här finns mer att utforska

Utbildningar

Coachutbildning 2022-2023 (Certifiering)

Välkommen till en coachutbildning som går på djupet Här kommer mer spännande och mera specifik information kring att bli certifierad helhetscoach.   Du kommer mellan oktober

Läs mer »
Nyhetsbrev

Sommar, sommar, sommar

En härlig låt som väcker minnen och solsken. Musik och lek, väcker känslor och det räcker med en ton för att du skall känna igen

Läs mer »