NYHETSBREV

Mjukstart

Första ”riktiga” reflektionsbrevet kommer som vanligt på torsdag och sedan varannan torsdag. Skall även starta en youtube kanal där jag vill sprida kunskap. Återkommer med den.
 
Hösten står för dörren och vi kan gå ut mera och träffa varandra och umgås. Med hösten kommer även kurser och utbildningar. Jag vill med denna ”mjukstart” berätta om tre kurser. Den första, Coachdags, är för dig som har och är intresserad av personlig utveckling och vill repetera och fördjupa dina coachkunskaper. Det kommer förstås nya kraftfulla verktyg från Gunnars nya verktygslåda.
 
Den andra utbildningen handlar om ledarskap, föräldraskap, lärarskap och tränarskap. Vad är den gemensamma nämnaren i detta och hur omsätts det i praktiken.
 
Den sista kursen, handlar om det allt fler upplever, tyvärr – ångest och depression och inte minst bland tonåringar. Du kanske har en tonåring hemma som har svårt med motivationen, har höga krav på sig att prestera i skolan och på idrotten eller känner någon som du vill stötta kring detta. Under denna dag kommer du att få lära dig vad det egentligen handlar om och hur du blir fri från det – stora ord kanske du tänker – Jante har inte vaknat ännu.
 
Nytt är att jag har dessa tillsammans med en mycket kompetent tjej – du ser det i utskicket vem det är. Tveka inte att ringa om du har funderingar. Vi utvecklas inte till att bli gamla utan blir gamla när vi slutar utvecklas.

Länkar till kurser
Kurs 1
Kurs 2
Kurs 3
 
Med vetna hälsningar
Gunnar

Här finns mer att utforska

Nyhetsbrev

Det känns rätt!

Lyssna till din magkänsla, har du säkert hört och prövat själv. Det sitter många nerver i magen och vi producerar mycket serotonin från magen. Det

Läs mer »
Nyhetsbrev

Blir du förstådd?

Vi människor, det mest sociala djuret på jorden, umgås med vänner, barn, kollegor, möter många andra, interagerar, kommunicerar, tolkar och agerar. Blir du förstådd, och förstår

Läs mer »