NYHETSBREV

Livet är fullt av möjligheter


God ny månad. De fina höstfärgerna närmar sig och vi kan gå ut och umgås i större utsträckning, tillsammans. Sverige öppnar upp sig, liksom våra sinnen. Man kan prata om ett verklighetssinne och ett möjlighetssinne, vilket man gör inom filosofin. Vilka möjligheter ser du inför hösten och vilka möjligheter har du att forma din vardag, din omgivning och ditt liv? Om inte möjligheterna finns så får vi skapa dem.

Du kanske kommer ihåg TV-serien, mission impossible, farligt uppdrag, som gick för 50 år sedan. Om du delar upp ordet impossible, så blir det I am possible – du både är och har möjligheter inom dig. Läste en 10 poängs kurs inom entreprenörskap där professorn vill skapa en terminologi för entreprenörer. Han använde då ordet ”möjlighetisering” och andra ord som jag säkert kommer tillbaka till, under höstens skrivande.

Vilka möjligheter ligger framför dig nu i denna nya september månad och vad vill du säga till dig själv vid månadens slut? Jag får nu möjlighet att lära ut coaching under lördagen till 12 intresserade av coaching. Får se vilka möjligheter som öppnar sig efter det. Gå gärna in på hemsidan, www.dinhelhetscoach.se, och läs om nya kurser som presenteras där.

 
Med vetna hälsningar
Gunnar

Ett oreflekterat liv är inte värt att leva. Sokrates

Här finns mer att utforska

Nyhetsbrev

Det känns rätt!

Lyssna till din magkänsla, har du säkert hört och prövat själv. Det sitter många nerver i magen och vi producerar mycket serotonin från magen. Det

Läs mer »
Nyhetsbrev

Blir du förstådd?

Vi människor, det mest sociala djuret på jorden, umgås med vänner, barn, kollegor, möter många andra, interagerar, kommunicerar, tolkar och agerar. Blir du förstådd, och förstår

Läs mer »