NYHETSBREV

Reser du dig efter fallet?

Håller på att få ordning på min nystartade you tube kanal som kommer att komma ut samtidigt som reflektionsbrevet och fungera lite som en fördjupning. Missar jag något kommando så blir det inte som jag vill och hur skall jag då skall lösa det? Känslan av frustration hälsar på och kommer först om jag verkligen känner in den, gör mig medveten om den. Vi har hela tiden känslor och ibland ligger den djupt och ibland vill vi inte kännas vid den och försvarar oss mot den med förklaringar som vi inte alltid känner till.

Kände lite frustration då jag inte kan knäcka koden och ”faller”. Det viktiga är inte hur ofta vi faller utan att vi reser oss upp efter varje ”fall”. Det stärker oss och vi tränar ihärdighetsmuskeln – GRIT.

Vilka andra känslor får jag som kan väga upp frustrationen och som ger mig valutrymme att välja känsla som hjälper mig? – Här finns det potential att lära sig, spännande och nu kommer nyfikenheten och viljan till att få lära sig, vilket är en härlig känsla och glimten i ögat tänds och mera lugn infinner sig och jag får både distans och perspektiv på situationen och nya tankar.

Genom att resa sig upp igen så stärks min motståndskraft och självkänslan utvecklas mera. Jag lär in ett förhållningssätt då jag faller och är i den känslan och sedan kommer flera andra och jag reser mig upp ..igen och känner utvecklingen.

Vilka flera känslor får du vid dina ”fall” och vilken teknik, förhållningssätt använder du dig av för att resa dig upp igen?


Med vetna hälsningar
Gunnar

Ett oreflekterat liv är inte värt att leva
Sokrates

Här finns mer att utforska

Utbildningar

Coachutbildning 2022-2023 (Certifiering)

Välkommen till en coachutbildning som går på djupet Här kommer mer spännande och mera specifik information kring att bli certifierad helhetscoach.   Du kommer mellan oktober

Läs mer »
Nyhetsbrev

Sommar, sommar, sommar

En härlig låt som väcker minnen och solsken. Musik och lek, väcker känslor och det räcker med en ton för att du skall känna igen

Läs mer »