NYHETSBREV

Lösningsfokuserad

Är glaset halvfullt eller halvtomt, har du säkert hört. Optimisten lever 7 år längre än pessimisten har forskningsstudier visat. Lite ljus i sinnet så här till en ny månad och till julens ankomst, är en bra lösning på vintermörkret. Vi skall vara konstruktiva, se möjligheter, hitta lösningar, göra mer av det som fungerar.

Att se lösningar beträffande covid, som det konstigt nog inte pratas om, är att inta stora doser C–vitamin (vi pratar gram), ta D3 (föreskriven dos) och zink som stärker vårt viktiga immunförsvar. Forskningsstudier visar att vårt immunförsvar sänks i samband med covid vaccinationer, skrämmande i så fall tycker jag. Att komplettera med kunskap, som finns för att stärka vårt immunförsvar, är en bra lösning för att hålla dig frisk under julhelgen och även nästa år 2022.

Var öppen i ditt sinne och gå utanför boxen och skaffa dig kunskaper vilket gör att tillvaron blir mer upplyst och du ser klarare. Det leder till ökad medvetenhet och du kan göra klokare val i livet.

Fundera så här i början på december vilka strategier, lösningar som du kan skapa för att behålla lugnet när andra blir kidnappade av julstressen.

HA nu en fin och stillsam andra advent.

 
Med vetna hälsningar
Gunnar

Ett oreflekterat liv är inte värt att leva
Sokrates

Här finns mer att utforska

Nyhetsbrev

Det känns rätt!

Lyssna till din magkänsla, har du säkert hört och prövat själv. Det sitter många nerver i magen och vi producerar mycket serotonin från magen. Det

Läs mer »
Nyhetsbrev

Blir du förstådd?

Vi människor, det mest sociala djuret på jorden, umgås med vänner, barn, kollegor, möter många andra, interagerar, kommunicerar, tolkar och agerar. Blir du förstådd, och förstår

Läs mer »