NYHETSBREV

Lösningsfokuserad

Är glaset halvfullt eller halvtomt, har du säkert hört. Optimisten lever 7 år längre än pessimisten har forskningsstudier visat. Lite ljus i sinnet så här till en ny månad och till julens ankomst, är en bra lösning på vintermörkret. Vi skall vara konstruktiva, se möjligheter, hitta lösningar, göra mer av det som fungerar.

Att se lösningar beträffande covid, som det konstigt nog inte pratas om, är att inta stora doser C–vitamin (vi pratar gram), ta D3 (föreskriven dos) och zink som stärker vårt viktiga immunförsvar. Forskningsstudier visar att vårt immunförsvar sänks i samband med covid vaccinationer, skrämmande i så fall tycker jag. Att komplettera med kunskap, som finns för att stärka vårt immunförsvar, är en bra lösning för att hålla dig frisk under julhelgen och även nästa år 2022.

Var öppen i ditt sinne och gå utanför boxen och skaffa dig kunskaper vilket gör att tillvaron blir mer upplyst och du ser klarare. Det leder till ökad medvetenhet och du kan göra klokare val i livet.

Fundera så här i början på december vilka strategier, lösningar som du kan skapa för att behålla lugnet när andra blir kidnappade av julstressen.

HA nu en fin och stillsam andra advent.

 
Med vetna hälsningar
Gunnar

Ett oreflekterat liv är inte värt att leva
Sokrates

Här finns mer att utforska

Utbildningar

Coachutbildning 2022-2023 (Certifiering)

Välkommen till en coachutbildning som går på djupet Här kommer mer spännande och mera specifik information kring att bli certifierad helhetscoach.   Du kommer mellan oktober

Läs mer »
Nyhetsbrev

Sommar, sommar, sommar

En härlig låt som väcker minnen och solsken. Musik och lek, väcker känslor och det räcker med en ton för att du skall känna igen

Läs mer »