NYHETSBREV

Har du startat om datorn?

Får tipset ibland när datorn strular att starta om datorn och plötsligt fungerar det. Tänk om vi skulle kunna resonera likadant med vår hjärna när det strular. Vi tar en omstart eller ett omtag. Hur startar vi om så att allt inte går på autopiloten och massa svordomar ramlar ut. Ett sätt är att ta några djupa andetag vilket kopplar in det lugnande systemet i vår kropp och kanske det räcker som omstart och nya idéer kommer fram. Ett annat kan vara att sätta på lite glad julmusik. Livet handlar om vilka tillstånd vi befinner oss i. Vi, du och jag, kan försätta oss i olika tillstånd – vi kan starta om.

Nu skall jag starta om ….. en certifieringskurs i mitten av februari som kommer att bli min absolut, i särklass, bästa kurs eftersom jag har massor av ny kunskap i absolut världsklass och tänker bjuda på Gunnars erfarenheter i form av rollspel med mig själv, dig om du vill och inbjudna som ställer upp.

Du kommer att få vara med om så mycket praktiskt och mindre av teori, som du får läsa mellan träffarna för att verkligen förstå hur du kan coacha dig själv, andra, föräldrar, ledare, lärare och elever. Du får roll spela människor du träffat och hur jag och de i gruppen kan möta deras utmaningar och dina. Fokus ligger på samtalet, det coachande eller terapeutiska och tyngdpunkten kommer ligga på anknytning och schemateori samt andra verktyg. 

Att skaffa sig kunskaper på djupet, kan man inte göra för mycket och det är ett bra sätt för att göra en omstart.

Hoppas du haft en fin Lucia och att tomten nu är på väg.
God Jul och Gott Nytt År önskar jag dig.

Gunnar

Ett oreflekterat liv är inte värt att leva
Sokrates

PS I stillheten växer du, uppskattad mindfulness kurs 29/1 – 2022. Certifieringskursen. DS

Här finns mer att utforska

Utbildningar

Coachutbildning 2022-2023 (Certifiering)

Välkommen till en coachutbildning som går på djupet Här kommer mer spännande och mera specifik information kring att bli certifierad helhetscoach.   Du kommer mellan oktober

Läs mer »
Nyhetsbrev

Sommar, sommar, sommar

En härlig låt som väcker minnen och solsken. Musik och lek, väcker känslor och det räcker med en ton för att du skall känna igen

Läs mer »