NYHETSBREV

Coachutbildning 2022

Hej! Du som är intresserad av personlig utveckling på riktigt!

Har man hållit på så länge som jag, där ständigt förkovrande med glädje och nyfikenhet så kan man passa på att vara lite kaxig. Skall nu ha en certifieringsutbildning i coaching och den skulle även kunna vara för terapeuter. I denna kurs så kommer jag bjuda väldigt mycket på mig och många möten där jag berättar hur jag arbetar. Du kommer säkert under kursens gång fråga hur man gör i olika fall och jag kommer att berätta utifrån mina starka modeller hur jag tacklar dina utmaningar.

Livet handlar om att praktisera och omsätta kunskapen med din vilja och förmåga till kompetens. Det skapar en inre trygghet och självkänsla. Med den här modellen och kunskapen så kommer du att vara ordentligt trygg i dina möten som coach, lärare, ledare, förälder och tränare.

Jag har gått Gordon Neufeldt kurs – ”Making sence of Therapy” som du kommer att få ta del av. Har gått flera andra också för säkerhetsskull. En del går på teater – jag går på Gordon. Det kanske häftigaste är att under ca 1,5 år har jag gått kurs i fallstudier och sett hur BUP och psykologer arbetar med barn och ger dem diagnoser som man verkligen kan ifrågasätta. Vi har även gjort fallstudier på Pippi långstrump, Barack Obama och Donald Trump. Här har Gordon släppt lös en verktygslåda som du verkligen kan använda i praktiken – enormt häftigt.
 
Revolutionerande!

Tonvikten kommer att ligga på det som kommer ge dig riktigt djup i din personliga utveckling och som kommer att skilja dig från andra. Jag kommer under kursens gång lägga stor tonvikt på anknytning och schema fokuserad terapi och börja med det väldigt tidigt och sedan under hela kursen. Vi skall använda oss av den coachande pedagogiken och lära oss den mentala träningen och smaka på de verktyg som finns där ute.

Du får lära dig min alldeles egna ANSVARS modell. Du som gått kurs hos mig tidigare kommer inte att ångra dig om du går igen eftersom du har bra med förkunskaper och kan då ställa dina frågor som du har med dig i mötet med verkligheten och uppgradera dig ordentligt. Du får fördjupa dig inom föräldracoaching och får intyg utifrån den riktningen, som kan vara en hjälp till att öppna dörrar för dig.

Jag kommer att prata mycket kring anknytningen och finns det modiga i gruppen så kör jag mer än gärna i skarpt läge. Vi pratar om en upplevelse kurs på djupet. Jag kommer nu att sprida detta och stannar vid en gruppstorlek på 10. Så tveka inte att höra av dig och ställ frågor till mig så att du inte köper grisen i säcken.

Bifogar även mer information kring kursen där du får datum och pris. Avbetalning är inget problem och skall inte vara ett hinder i din personliga utveckling. Senaste anmälningen är i slutet av Januari 2022.

Passar på att önska dig en riktigt God Jul och Gott nytt år
Gunnar

Här finns mer att utforska

Utbildningar

Coachutbildning 2022-2023 (Certifiering)

Välkommen till en coachutbildning som går på djupet Här kommer mer spännande och mera specifik information kring att bli certifierad helhetscoach.   Du kommer mellan oktober

Läs mer »
Nyhetsbrev

Sommar, sommar, sommar

En härlig låt som väcker minnen och solsken. Musik och lek, väcker känslor och det räcker med en ton för att du skall känna igen

Läs mer »